top of page
Wham Live 3
Wham Live 2
Wham Concert 6
The Edge Of Haeven
I'm Your Man
The Final Concert 1986_2
Wham Concert 2
Wham Concert 5
The Final Concert 1986_3
Wham Concert 4
Wham Concert 3
Wham Concert 1
Wham Live 1
Wham Concert 8
Wham Concert 7
Wham Live 6
Wham Live 4
Wham Live 5
Wham Rock In Rio 2
Wham Live 8
Wham Rock In Rio 1
Wham Live 7

R.I.P.

25. june 1963

25. december 2016

George Michael

My Collection

Discography

CD/DVD

Program/Magasin

Videos

History

George Michael

Klik på Billeder / ikoner for at udforske

Da jeg var 12 år stiftede jeg for første gang bekendskab med duoen Wham!

Jeg var til en fest for børn og unge hvor dj’en spillede ”Wake me up before you go go”. Jeg blev vild med sangen og fandt ud af, at den kunne findes på albummet som hed ”Make it Big”. Min nabo (en pige på 14 år) havde albummet ”Make it Big”, jeg lånte det af hende og fik den optaget over på et kasettebånd.

Musikken var god, og det gjorde mig nysgerrig på mere, så jeg fandt hurtigt ud af, at Wham allerede i 1983 havde lavet et tidligere album, nemlig ”Fantastic”. Jeg havde ikke så mange penge, så jeg havde ikke råd til selv at købe ”Fantastic”, derfor lånte jeg også dette album, og fik det optaget på kasettebånd.

I januar 1985 fik jeg min første rigtige kæreste (som senere blev min kone), og vi lyttede konstant til ”Last Christmas”.

 ”Last Christmas” måtte jeg simpelthen have, så i foråret 1985, købte jeg min første Wham plade ”Last Christmas – Pudding Mix”, og siden har jeg samlet på Wham plader. I begyndelsen gik det langsomt, men efterhånden som jeg tjente flere penge og det blev muligt at handle på internettet, blev min samling også større og større.

Jeg ville gerne skabe et bedre overblik over min samling. Mest for min egen skyld, men også så andre kunne se på og få glæde af den. Jeg arbejder med IT til daglig, og syntes det er en sjov hobby, at skabe en hjemmeside. På den baggrund har jeg skabt Wham-collection.dk.

Alle fotos under katagorierne ”My Collection”, "CD/DVD" og "Program/Magasin" er aktuelle fotos af mine egen samling.

Håber alle gæster vil kunne lide hjemmesiden. God fornøjelse!

Når man har en Wham samling, har man selvfølgelig også en George Michael samling. Men Jeg har endnu ikke besluttet om jeg vil lave en hjemmeside til den del af min samling, da det er meget tidskrævende.

Et smugkig på dele af min George Michael samling er derfor blevet tilføjet på denne side.

English

bottom of page